HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Kuatno Aku - Mala Agatha

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Kuatno Aku yang dibawakan oleh Mala Agatha. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguKuatno Aku
PenyanyiMala Agatha
SongwriterIlux, Deny Caknan
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Kuatno Aku by Mala Agatha:

Kowe sing mbiyen tau ning atiku
Sing tau nggawe seneng uripku
Saiki wis lungo disanding wong liyo
Mergo ra ono restune wong tuwo

Setiaku wis ra kurang-kurang
Sayangku ning kowe yo tenanan
Rasane abot nerimo kenyataan
Kepekso pisah mergo keadaan

Wis cukup aku sadar diri
Tak dungo karo gedhe ati

Gusti paringono kuat atiku iki
Kelangan wong sing paling tak sayangi
Gusti paringono terang dalan uripku
Nerimo kahanane koyo ngene akhire
Gusti kuatno aku

Setiaku wis ra kurang-kurang
Sayangku ning kowe yo tenanan
Rasane abot nerimo kenyataan
Kepekso pisah mergo keadaan

Wis cukup aku sadar diri
Tak dungo karo gedhe ati

Gusti paringono kuat atiku iki
Kelangan wong sing paling tak sayangi
Gusti paringono terang dalan uripku
Nerimo kahanane koyo ngene akhire

Gusti paringono kuat atiku iki
Kelangan wong sing paling tak sayangi
Gusti paringono terang dalan uripku
Nerimo kahanane koyo ngene akhire
Gusti kuatno aku

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar