HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Iso Tanpo Kowe - Lutfiana Dewi

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Iso Tanpo Kowe yang dibawakan oleh Lutfiana Dewi. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguIso Tanpo Kowe
PenyanyiLutfiana Dewi
SongwriterSathya Indra
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Iso Tanpo Kowe by Lutfiana Dewi:

Opo ra ngelingi sopo sing ngancani
Sopo sing nulungi pas kowe susah ati
Sakiki wis bedo kowe ninggal lungo
Soyo nambahi loro

Ademe wengi iki
Ngelingke sumpah lan janji
Sing wis mbok blenjani
Karo kowe cah ayu sing wis gawe tatu
Teko neng uripku

Semilir angin dalu
Ngelingke esem guyumu
Soyo nambah jeru
Jeru tembus neng dodo mergo mbok tinggalno
Kowe milih wong liyo

Opo ra ngelingi sopo sing ngancani
Sopo sing nulungi pas kowe susah ati
Sakiki wis bedo kowe ninggal lungo
Soyo nambahi loro

Pancen iki dalane
Tak kuat kuatke tak ikhlas ikhlaske
Nanging bakal tak buktekne
Dongaku nggo kowe langgeng selawase
Aku iso tanpo kowe

Semilir angin dalu
Ngelingke esem guyumu
Soyo nambah jeru
Jeru tembus neng dodo mergo mbok tinggalno
Kowe milih wong liyo

Opo ra ngelingi sopo sing ngancani
Sopo sing nulungi pas kowe susah ati
Sakiki wis bedo kowe ninggal lungo
Soyo nambahi loro

Pancen iki dalane
Tak kuat kuatke tak ikhlas ikhlaske
Nanging bakal tak buktekne
Dongaku nggo kowe langgeng selawase
Aku iso tanpo kowe

Tutukno lakumu
Rasah mikir aku
Mergo aku wis ra tatu

Opo ra ngelingi sopo sing ngancani
Sopo sing nulungi pas kowe susah ati
Sakiki wis bedo kowe ninggal lungo
Soyo nambahi loro

Pancen iki dalane
Tak kuat kuatke tak ikhlas ikhlaske
Nanging bakal tak buktekne
Dongaku nggo kowe langgeng selawase
Aku iso tanpo kowe

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar