HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Cerito Loro - TTM Akustik feat Putri Andien

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Cerito Loro yang dibawakan oleh TTM Akustik feat Putri Andien. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguCerito Loro
PenyanyiTTM Akustik, Putri Andien
SongwriterSigit Priyono
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Cerito Loro by TTM Akustik feat Putri Andien:

Tak tembangke lagu iki
Kanggo sliramu sing paling tak tresnani
Getun ati iki aku ra nepati janji
Aku lungo tanpo kondo mergo kedanan wong liyo

Kelingan mbiyen dewe ketemu
Kowe janji ra bakal nglarani atiku
Segampang iki caramu mupus roso tresnoku
Aku ra bakal lali tekan kapan ra bakal tak ngapurani

Kowe lungo ninggal aku atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno gudho
Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

Sing gede pangapuramu lungaku ninggal tatu
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu kabeh kuwi mung palsu
Tak buang roso tresnoku korban janji manismu
Tak jaluk pengertianmu ojo dadi loromu
Tulung ngapuranen aku

Ati iki dudu dolanan dudu pelampiasan
Senajan uripku pas-pasan aku wani kelangan
Ora perlu tok getuni cerito loro iki
Ora bakal tak baleni

Kowe lungo ninggal aku atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno gudho
Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

Sing gede pangapuramu lungaku ninggal tatu
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu kabeh kuwi mung palsu
Tak buang roso tresnoku korban janji manismu
Tak jaluk pengertianmu ojo dadi loromu
Tulung ngapuranen aku

Ati iki dudu dolanan dudu pelampiasan
Senajan uripku pas-pasan aku wani kelangan
Ora perlu tok getuni cerito loro iki
Ora tak baleni

Ora perlu tok getuni cerito loro iki
Ora tak baleni
Ora tak baleni

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar