HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Asmara Di Tengah Bencana - Vivi Voletha

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Asmara Di Tengah Bencana yang dibawakan oleh Vivi Voletha. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguAsmara Di Tengah Bencana
PenyanyiVivi Voletha
SongwriterAbah Lala
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Asmara Di Tengah Bencana by Vivi Voletha:

Lali tansah kelingan yen lagi kasmaran
Ngempet roso tresno jroning dodo
Mergo kahanan kang dadi alangan
Ngendem roso tresno mung kanggo sliramu

Tak jaluk mung ngapuro ngapuranen aku
Aku ngerti yen kowe karo wong liyo
Semono aku wes nduwe keluargo
Nanging roso iki yo mung kanggo kowe

Ning ngarepku sumpah janji karo aku
Trimo jujur senadyan kowe loro ning ati
Yo mung siji sing tak jaluk kowe ngerti
Gede roso sayang mung kanggo sliramu

Angin wengi kang dadi saksi
Melu krungu anggone ngucap janji
Mung dadi kenangan seng ra gampang ilang
Dadi cerito seng gawe tatuning dodo

Tak jaluk mung ngapuro ngapuranen aku
Aku ngerti yen kowe karo wong liyo
Semono aku wes nduwe keluargo
Nanging roso iki yo mung kanggo kowe

Ning ngarepku sumpah janji karo aku
Trimo jujur senadyan kowe loro ning ati
Yo mung siji sing tak jaluk kowe ngerti
Gede roso sayang mung kanggo sliramu

Angin wengi kang dadi saksi
Melu krungu anggone ngucap janji
Mung dadi kenangan seng ra gampang ilang
Dadi cerito seng gawe tatuning dodo

Dadi cerito seng gawe tatuning dodo

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar