HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Apa Kabar Mantan - NDX AKA

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Apa Kabar Mantan yang dibawakan oleh NDX AKA. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguApa Kabar Mantan
PenyanyiNDX AKA
SongwriterYonanda Frisna Damara
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Apa Kabar Mantan by NDX AKA:

Apa kabar wong sing tau tak sayang
Apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
Susah seneng janjine bebarengan
Ning akhire koe lungo ninggal kenangan

Atiku ra bakal serapuh kui
Masalah percintaan tak piker keri
Masa lalu ra perlu tak baleni
Teko tenang kabeh uwis tak gawe lali

Hey apa kabar mantanku sing tau neng atiku
Kelingan ra karo aku sing tau ngisi atimu
Mbien bubare mergo koe ono sing liyane
Waton minggat ninggal lungo aku sing ono neng kene

Tangise ati iki mergo koe sing jalari
Bahagiaku hancur ketika tresno iki dibagi
Cerita cinta sing tak bangun nganti tibo tangi
Terimakasih luka ini sekian ku pamit pergi

Apa kabar wong sing tau tak sayang
Apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
Susah seneng janjine bebarengan
Ning akhire koe lungo ninggal kenangan

Atiku ra bakal serapuh kui
Masalah percintaan tak piker keri
Masa lalu ra perlu tak baleni
Teko tenang kabeh uwis tak gawe lali

Raiso di baleni getun kui tibo mburi
Koe mbien ra kelingan po pas aku mbok larani
Saiki koe ngemis njaluk aku akon bali
Yo sorry sepurane ati iki wis ra sudi

Saiki lungamu ora bakalan tak gondeli
Opo meneh ora mungkin nganti koe tak tangisi
Sementara tak ngene wae aku dewe wani
Matur sembah nuwun sanget sampun nate nglarani

Mas kang mas sing sepurane tenan
Mbiyen tau gawe atimu kelaran
Tak kiro dee iki luwih sayang
Jebul akhire tresnoku nggo dolanan

Po ra kroso sampean tak kangeni
Pengen dadi siji kabeh dibaleni
Tulong ngertio isi ati iki
Sumpah matiku rabakal tak larani

Apa kabar wong sing tau tak sayang
Apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
Susah seneng janjine bebarengan
Ning akhire koe lungo ninggal kenangan

Atiku ra bakal serapuh kui
Masalah percintaan tak piker keri
Masa lalu ra perlu tak baleni
Teko tenang kabeh uwis tak gawe lali

Apa kabar wong sing tau tak sayang
Apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
Susah seneng janjine bebarengan
Ning akhire koe lungo ninggal kenangan

Atiku ra bakal serapuh kui
Masalah percintaan tak piker keri
Masa lalu ra perlu tak baleni
Teko tenang kabeh uwis tak gawe lali

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar