HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Aku Sing Mundur - Omwawes

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Aku Sing Mundur yang dibawakan oleh Omwawes. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguAku Sing Mundur
PenyanyiOmwawes
SongwriterLouis David
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Aku Sing Mundur by Omwawes:

Aku uwes keroso
Omonganmu tak rasakke wes ra tresno
Koe ra rumongso tak tresnani

Kleru kudu aku
Kabeh perkoro kui mesti salahku
Tresnomu ra nyoto
Aku lungo

Tak akoni aku tresno koe
Nanging suwe-suwe aku tok sepelekke
Sadaro kabeh urip menungso ra sempurno

Tresno iki wes suwe tak jogo
Tok remukke kabeh tanpo roso gelo
Aku tak sing mundur
Hubungan e uwes ajur

Tak akoni aku tresno koe
Nanging suwe-suwe aku tok sepelekke
Sadaro kabeh urip menungso ra sempurno

Tresno iki wes suwe tak jogo
Tok remukke kabeh tanpo roso gelo
Aku tak sing mundur
Hubungan e uwes ajur

Tak akoni aku tresno koe
Nanging suwe-suwe aku tok sepelekke
Sadaro kabeh urip menungso ra sempurno

Tresno iki wes suwe tak jogo
Tok remukke kabeh tanpo roso gelo
Aku tak sing mundur
Hubungan e uwes ajur

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar