HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Wes Wayahe - Dara Ayu

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Wes Wayahe yang dibawakan oleh Dara Ayu. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguWes Wayahe
PenyanyiDara Ayu
SongwriterAwecha
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Wes Wayahe by Dara Ayu:

Seprene aku njogo tresnomu
Jebul kowe tego ninggalke aku
Kowe lungo karo kae pilihanmu
Saiki mung loro ning njero atiku

Ora nyongko kowe nglarani aku
Opo wes ra eling karo janji-janjimu
Aku kudu kuat ati
Nglakoni uripku iki

Wes wayahe aku nglalekke kowe
Ra wancine aku ngarepke kowe
Wes ngambyarno bubar sak kabehane
Tak ikhlasno kowe karo liyane

Wes cukup kowe nglarani aku
Saiki mung tak nggo noto atiku
Kowe tetep tak dongakke
Mugo bahagia selawaase

Wes wayahe aku nglalekke kowe
Ra wancine aku ngarepke kowe
Wes ngambyarno bubar sak kabehane
Tak ikhlasno kowe karo liyane

Wes wayahe aku nglalekke kowe
Ra wancine aku ngarepke kowe
Wes ngambyarno bubar sak kabehane
Tak ikhlasno kowe karo liyane

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar