HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Wegah Kelangan - Lala Widy

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Wegah Kelangan yang dibawakan oleh Lala Widy. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguWegah Kelangan
PenyanyiLala Widy
SongwriterDanang Dazt
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Wegah Kelangan by Lala Widy:

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso ning ati
Pengenku koe ngerti
Sing tak pikir saiki

Tulung koe aja salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Kabeh iki kahanan
Ra iso neruske katresnan

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki ginaris dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Ora ono niat ngelarani atimu
Rungokno aku senajane aku sing kleru
Tak akoni pancen gede roso tresnoku

Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki koe loro ati
Ora tak baleni anggonku lek ngelarani

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki ginaris dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kui karepku
Nanging wong tuaku ora setuju

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye maneh iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku koe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki ginaris dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.
Related Posts

Related Posts

Posting Komentar