HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Separo Nyowo - Nella Kharisma

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Separo Nyowo yang dibawakan oleh Nella Kharisma. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguSeparo Nyowo
PenyanyiNella Kharisma
SongwriterR. Husin Albana
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Separo Nyowo by Nella Kharisma:

Tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
Kangenku ngelayung marang sliramu
Tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
Mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

Abot sing tak songgo iku ora sepiro
Di banding kangenku sing ning njero dodo
Bingung keserang rindu urip keroso sintru
Yen sampek durung keturut nyanding sliramu

Mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
Nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
Aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
Sampek tumekane pati marang sliramu

Separuh nyowo iki
Bebasane amung kanggo sliramu
Tak jaluk ning setyomu
Ojo pupus selawase tresnamu

Iki kabeh wujud tresnaku
Separuh nyowoku mung kanggo sliramu

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar