HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Remuk Sesisih - Lara Silvy

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Remuk Sesisih yang dibawakan oleh Lara Silvy. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguRemuk Sesisih
PenyanyiLara Silvy
SongwriterSandios Pendhoza, Lara Silvy
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Remuk Sesisih by Lara Silvy:

Terus terang wae rasah ngapusi aku
Ati wis kadung tresno karo sliramu
Iki pancen karepmu kowe milih ninggal aku
Aku ora lilo karo keputusanmu

Remuk sesisih tresnaku sing putih
Kowe ra perduli aku kelaran ning kene
Terus kepiye kabeh angen angen ku
Jare bakal njogo tekane matiku

Aku durung iso nompo kahanan iki
Opo kurangku nganti kowe tego nglungani
Durung percoyo bakal kelangan kowe
Yen ora karo kowe atiku tak tutup wae

Remuk sesisih tresnaku sing putih
Kowe ra perduli aku kelaran ning kene
Terus kepiye kabeh angen angen ku
Jare bakal njogo tekane matiku

Aku durung iso nompo kahanan iki
Opo kurangku nganti kowe tego nglungani
Durung percoyo bakal kelangan kowe
Yen ora karo kowe atiku tak tutup wae

Tegane mblenjani tresno tulus iki
Wes nganti koyo ra duweni ati

Aku durung iso nompo kahanan iki
Opo kurangku nganti kowe tego nglungani
Durung percoyo bakal kelangan kowe
Yen ora karo kowe atiku tak tutup wae

Aku durung iso nompo kahanan iki
Opo kurangku nganti kowe tego nglungani
Durung percoyo bakal kelangan kowe
Yen ora karo kowe atiku tak tutup wae

Tak tutup wae

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar