HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Pujaan Ati - Syahiba Saufa feat James AP

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Pujaan Ati yang dibawakan oleh Syahiba Saufa feat James AP. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguPujaan Ati
PenyanyiSyahiba Saufa, James AP
SongwriterGendru Nugraha
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Pujaan Ati by Syahiba Saufa feat James AP:

Lewat lagu iki tak titipne
Roso tresno kuwi yo mung kanggo kowe
Sak isine donyo ra ono liyane
Sumpah mati tresno tekan sak saklawase
Saklawase

Sak indahe lintang sing ono ning langit kae
Ra ono sing iso ngalahke esemmu
Sak akehe kembang sing ono ning taman kae
Ra ono sing iso nandingi ayumu

Koyo tembang tebu sing kabur kegowo angin
Rasane mung bingung aku tanpomu
Ra iso ngelaleke kowe mongko mung sedelo
Terus gawe ati ku iki nelongso

Kowe sing tak sayang tresno tenanan
Kowe sing tak gadang dadi pujaan

Lewat lagu iki tak titipne
Rosos tresno kuwi iyo mung kanggo kowe
Sak isine donyo ra ono liyane
Sumpah mati tresno teko sak saklwase

Siji sijine wong sing tak kangeni
Yo mung kowe sing iso gawe senenge ati
Sabendino pengin teros ning sandingmu
Yo mung siji kowe pujaan hatiku
Pujaan hatiku

Koyo tembang tebu sing kabur kegowo angin
Rasane mung bingung aku tanpomu
Ra iso ngelaleke kowe mongko mung sedelo
Terus gawe ati ku iki nelongso

Kowe sing tak sayang tresno tenanan
Kowe sing tak gadang dadi pujaan

Lewat lagu iki tak titipne
Roso tresno kuwi iyo mung kanggo kowe
Sak isine donyo ra ono liyane
Sumpah mati tresno teko sak saklwase

Siji sijine wong sing tak kangeni
Yo mung kowe sing iso gawe senenge ati
Sabendino pengin teros ning sandingmu
Yo mung siji kowe pujaan hatiku
Pujaan hatiku

Lewat lagu iki tak titipne
Roso tresno kuwi iyo mung kanggo kowe
Sak isine donyo ra ono liyane
Sumpah mati tresno teko sak saklwase

Siji sijine wong sing tak kangeni
Yo mung kowe sing iso gawe senenge ati
Sabendino pengin teros ning sandingmu
Yo mung siji kowe pujaan hatiku
Pujaan hatiku

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar