HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Pelarian Cinta - Amalia Syifa

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Pelarian Cinta yang dibawakan oleh Amalia Syifa. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguPelarian Cinta
PenyanyiAmalia Syifa
SongwriterAndik Sugiono
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Pelarian Cinta by Amalia Syifa:

Tegane gawe dolanan atiku
Aku sing tulus sayang padamu
Aku amung kok anggep pelarian cintamu
Mung kok butuhne pas suwung atimu

Yen pancen tresnamu kanggo wong liyo
Ora perlu janji-janji palsu
Opo ora kroso janjimu gawe loro
Gawe gelo ono ning jero dodo

Wis cukup semene wae aku nuruti karepmu
Wis ora sanggup atiku yen terus koyo ngene
Aku ra butuh janjimu butuhku yo mung bukti
Tresno tulus sing suci tekane ngati

Yen wis ora biso tak perjuangno
Aku iklas lilo legowo

Yen pancen tresnamu kanggo wong liyo
Ora perlu janji-janji palsu
Opo ora kroso janjimu gawe loro
Gawe gelo ono ning jero dodo

Wis cukup semene wae aku nuruti karepmu
Wis ora sanggup atiku yen terus koyo ngene
Aku ra butuh janjimu butuhku yo mung bukti
Tresno tulus sing suci tekane ngati

Yen wis ora biso tak perjuangno
Aku iklas lilo legowo

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar