HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Ora Ikhlas Lahir Batin - Safira Inema

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Ora Ikhlas Lahir Batin yang dibawakan oleh Safira Inema. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguOra Ikhlas Lahir Batin
PenyanyiSafira Inema
SongwriterArif Kurniawan
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Ora Ikhlas Lahir Batin by Safira Inema:

Netes banyu ing moto
Sliramu sandhing wong liyo
Sak tenane aku ra lilo
Mergo kebacut tresno

Tali tresno ing janji
Saiki podo ngelarani
Nanging ati ra iso ngapusi
Sliramu sing tak tresnani

Opo ora kelingan
Naliko bareng sesandhingan
Janji malah dadi kacedran
Tresno amung dadi kenangan

Tangis sing tak rasakno
Ra bakal ganteni loro
Janjimu uwis kok ucapno
Gawe atiku loro

Amung liwat foto iki
Sing biso ngobati ati
Tak pikir malah dadi batin
Aku ra ikhlas lahir batin

Opo ora kelingan
Naliko bareng sesandhingan
Janji malah dadi kacedran
Tresno amung dadi kenangan

Tangis sing tak rasakno
Ra bakal ganteni loro
Janjimu uwis kok ucapno
Gawe atiku loro

Amung liwat foto iki
Sing biso ngobati ati
Tak pikir malah dadi batin
Aku ra ikhlas lahir batin

Tangis sing tak rasakno
Ra bakal ganteni loro
Janjimu uwis kok ucapno
Gawe atiku loro

Amung liwat foto iki
Sing biso ngobati ati
Tak pikir malah dadi batin
Aku ra ikhlas lahir batin

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar