HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Kangen Tenan - Lusi Rulista

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Kangen Tenan yang dibawakan oleh Lusi Rulista. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguKangen Tenan
PenyanyiLusi Rulista
SongwriterOesman Bey
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Kangen Tenan by Lusi Rulista:

Wes adhoh paran bendino kelingan
Rasane kangen tenan
Lungomu kuwi pirang pirang sasi
Neng kene aku sek ngenteni

Kuatno aku kuatno
Masio keloro loro
Kuatno aku kuatno
Teko omongane wong liyo

Ndek ulan wingi kowe wes janji
Yen kowe bakal bali
Roso kangen iki wes nyesek ati
Neng opo kowe ora ngerti

Kuatno aku kuatno
Masio keloro loro
Kuatno aku kuatno
Teko omongane wong liyo

Wes adhoh paran bendino kelingan
Rasane kangen tenan
Lungomu kuwi pirang pirang sasi
Neng kene aku sek ngenteni

Seng tak jalok kowe ndang bali
Ngobati kangen iki
Suwene anggonku ngenteni
Kudune kowe ngerti

Kuatno aku kuatno
Masio keloro loro
Kuatno aku kuatno
Teko omongane wong liyo

Kuatno aku kuatno
Masio keloro loro
Kuatno aku kuatno
Teko omongane wong liyo

Wes adhoh paran bendino kelingan
Rasane kangen tenan
Lungomu kuwi pirang pirang sasi
Neng kene aku sek ngenteni

Kuatno aku kuatno
Masio keloro loro
Kuatno aku kuatno
Teko omongane wong liyo

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar