HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Dino Katresnan - Ndarboy Genk

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Dino Katresnan yang dibawakan oleh Ndarboy Genk. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguDino Katresnan
PenyanyiNdarboy Genk
SongwriterNdarboy Genk
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Dino Katresnan by Ndarboy Genk:

Opo wae sing tak karepke
Ngancani aku mrono mrene
Nganti kudanan wani ra mantolan

Akeh sing godho sok sokan kher
Kowe ra tau nganggo skinker
Nanging tresnoku ora bakal kecer

Percoyo aku iki setiyo
Ora koyo criping telo
Sing gampang remok lan gawe kuciwo

Selamat hari berbahagia sayang
Tetep neng sandingku tekaning anak putu
Tresno iki pacen opo anane
Masalah rindu lan berjuang ben aku wae

Selamat hari berbahagia sayang
Tetep neng sandingku tekaning anak putu
Tresno iki pacen opo anane
Masalah rindu lan berjuang ben aku wae

Selamat hari berbahagia sayang
Tetep neng sandingku tekaning anak putu
Tresno iki pacen opo anane
Masalah rindu lan berjuang ben aku wae

Masalah rindu lan berjuang
Ben aku wae

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar