HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Banyu Moto Ninggal Cerito - Sleman Receh

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Banyu Moto Ninggal Cerito yang dibawakan oleh Sleman Receh. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguBanyu Moto Ninggal Cerito
PenyanyiSleman Receh
SongwriterAndrewsipir
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Banyu Moto Ninggal Cerito by Sleman Receh:

Ademe wengi iki
Ngelingake kowe sing tau nglarani
Mbiyen pernah janji ra bakal ngapusi
Loroku wes kepati-pati

Maafmu wes ora tak tompo
Banyu moto wes ninggal cerito
Biyen kowe sing tak percoyo saiki malah ngeliyo
Rapopo aku lilo

Wes tak ikhlaske wes ilang rasane
Saiki aku ra butuh awakmu
Wes lalekno wae kabeh kenangane
Aku wes remuk atine

Selamat tinggal masa lalu
Tresnomu nggo aku palsu
Aku iso mlaku tanpo kowe
Saiki bubrah sak kabehe

Maafmu wes ora tak tompo
Banyu moto wes ninggal cerito
Biyen kowe sing tak percoyo saiki malah ngeliyo
Rapopo aku lilo

Wes tak ikhlaske wes ilang rasane
Saiki aku ra butuh awakmu
Wes lalekno wae kabeh kenangane
Aku wes remuk atine

Selamat tinggal masa lalu
Tresnomu nggo aku palsu
Aku iso mlaku tanpo kowe
Saiki bubrah sak kabehe

Selamat tinggal masa lalu
Tresnomu nggo aku palsu
Aku iso mlaku tanpo kowe
Saiki bubrah sak kabehe

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar