HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Salah Pilih - Ndarboy Genk

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Salah Pilih yang dibawakan oleh Ndarboy Genk. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguSalah Pilih
PenyanyiNdarboy Genk
SongwriterDarujaya (Ndarboy Genk)
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Salah Pilih by Ndarboy Genk:

Jaremu aku mung siji sijine
Sing bakal mbok tresnani sak lawase
Nanging opo bukti kabeh mung sewates janji
Nyatane ono sing liyo ning mburi

Yen pancen kowe seneng karo dekne
Jok kanggo ngopo aku ngaboti kowe
Aku wes ra nrimo tresnaku mbok sio sio
Ngapuro tanpo pamit aku lungo

Aku ra bakal bali kowe rasah nggoleki
Uwis kadung loro ati mergo kowe sing njalari
Senadyan abot sanggane kudu pisah ro kowe
Nanging yen tak pikir jan aku sing salah
Aku sing salah milih kowe

Opo kowe ora rumongso nek pancen kowe sing salah
Bubaran wae nek koyo ngene carane
Wes ora usah dibacutno timbang kowe ora betah
Lungo sing adoh atiku wes emoh

Yen pancen kowe seneng karo dekne
Jok kanggo ngopo aku ngaboti kowe
Aku wes ra nrimo tresnaku mbok sio sio
Ngapuro tanpo pamit aku lungo

Aku ra bakal bali kowe rasah nggoleki
Uwis kadung loro ati mergo kowe sing njalari
Senadyan abot sanggane kudu pisah ro kowe
Nanging yen tak pikir jan aku sing salah
Aku sing salah milih kowe

Opo kowe ora rumongso nek pancen kowe sing salah
Bubaran wae nek koyo ngene carane
Wes ora usah dibacutno timbang kowe ora betah
Lungo sing adoh atiku wes emoh

Opo kowe ora rumongso nek pancen kowe sing salah
Bubaran wae nek koyo ngene carane
Wes ora usah dibacutno timbang kowe ora betah
Lungo sing adoh atiku wes emoh

Lungo sing adoh atiku wes emoh
Lungo sing adoh atiku wes emoh

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar