HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Karo Aku Wae - RapX

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Karo Aku Wae yang dibawakan oleh RapX. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguKaro Aku Wae
PenyanyiRapX
SongwriterWulan Viano
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Karo Aku Wae by RapX:

Yen sayangmu menghianati
Nggarai kowe loro ati
Putusen ae ojo diteruske
Karo aku wae

Yen cintamu disepelekke
Keroso ra ono regane
Ikhlasno ae mending dilalekne
Lanjut karo aku wae

Pancen jeru aku ngerasakke
Tapi tak pendem dewe
Sayangku nyang kowe

Mergo kowe wis ono sing nduwe
Aku meneng ngenteni
Putusmu wae

Wis suwi aku
Jadi penggemar rahasiamu
Aku akan selalu sabar
Menunggumu

Yen sayangmu menghianati
Nggarai kowe loro ati
Putusen ae ojo diteruske
Karo aku wae

Yen cintamu disepelekke
Keroso ra ono regane
Ikhlasno ae mending dilalekne
Lanjut karo aku wae

Pancen jeru aku ngerasakke
Tapi tak pendem dewe
Sayangku nyang kowe

Mergo kowe wis ono sing nduwe
Aku meneng ngenteni
Putusmu wae

Wis suwi aku
Jadi penggemar rahasiamu
Aku akan selalu sabar
Menunggumu

Yen sayangmu menghianati
Nggarai kowe loro ati
Putusen ae ojo diteruske
Karo aku wae

Yen cintamu disepelekke
Keroso ra ono regane
Ikhlasno ae mending dilalekne
Lanjut karo aku wae

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.
Related Posts

Related Posts

Posting Komentar