HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Sepi Tanpa Kowe - Mala Agatha

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Sepi Tanpa Kowe yang dibawakan oleh Mala Agatha. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguSepi Tanpa Kowe
PenyanyiMala Agatha
SongwriterWhelly PUP
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Sepi Tanpa Kowe by Mala Agatha:

Mongso rendeng wis ganti mongso ketigo
Udan sing tak arep arep saiki wis ra teko
Nelesi ati iki mayungi loro iki
Kudu neng ngendi anggonku nggoleki

Ora sambat rasane ati ra kuat
Ora crito suwe suwe ati ngempet loro
Sepi saiki sing tak rasakne
We wis ra neng kene we karo liyane

Kowe tau neng atiku
Aku tau neng uripmu
Saiki nandi paranmu

Tresnaku mung kanggo kowe
Selawase kanggo kowe
Aku ra biso lali karo kowe

Yen pancen iki garise
We bahagia ro liyane
Tak ikhlasne masio loro rasane

Kowe tau neng atiku
Aku tau neng uripmu
Saiki nandi paranmu

Tresnaku mung kanggo kowe
Selawase kanggo kowe
Aku ra biso lali karo kowe

Yen pancen iki garise
We bahagia ro liyane
Tak ikhlasne masio loro rasane

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar