HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Penak Sing Maido - Intan Chacha

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Penak Sing Maido yang dibawakan oleh Intan Chacha. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguPenak Sing Maido
PenyanyiIntan Chacha
SongwriterKendul
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Penak Sing Maido by Intan Chacha:

Ora tak anggep kowe ngomong ke aku
Ora tak pikir ngomongo sak gelemu
Tak lurus wae ngurusi butuhku
Sing penting yakin manut karep atiku

Sak tenane aku ngerti kowe iri karo aku
Bola bali kowe ngomong
Tapi ning mburiku
Sakjane aku kudu ngguyu

Koyo wong kurang kerjaan
Ngurusi elek e liyan
Mbok pikir kowe kui koyo wis apik tenan
Tibabe penak sing nyawang

Maido sak karepmu
Ora ngaruh ning uripku
Ngomongo sak senengmu
Paling penak pikiren karo mlaku

Penak sing madio timbang sing nglakoni mas
Penak sing maido ora mikir rugi
Kari omong sak penake
Liyane dipikir keri

Penak sing madio timbang sing nglakoni mas
Penak sing maido ora mikir rugi
Kari omong sak penake
Liyane dipikir mburi

Sak tenane aku ngerti kowe iri karo aku
Bola bali kowe ngomong
Tapi ning mburiku
Sakjane aku kudu ngguyu

Koyo wong kurang kerjaan
Ngurusi elek e liyan
Mbok pikir kowe kui koyo wis apik tenan
Tibabe penak sing nyawang

Maido sak karepmu
Ora ngaruh ning uripku
Ngomongo sak senengmu
Paling penak pikiren karo mlaku

Penak sing madio timbang sing nglakoni mas
Penak sing maido ora mikir rugi
Kari omong sak penake
Liyane dipikir keri

Penak sing madio timbang sing nglakoni mas
Penak sing maido ora mikir rugi
Kari omong sak penake
Liyane dipikir mburi

Penak sing madio timbang sing nglakoni mas
Penak sing maido ora mikir rugi
Kari omong sak penake
Liyane dipikir mburi

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.
Related Posts

Related Posts

Posting Komentar