HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Ojo Nangis - Ndarboy Genk

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Ojo Nangis yang dibawakan oleh Ndarboy Genk. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguOjo Nangis
PenyanyiNdarboy Genk
SongwriterNdarboy Genk
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Ojo Nangis by Ndarboy Genk:

Mbiyen mbok perjuangke
Saiki mbok sia siake
Aku sing slalu ono pas kowe loro
Pas kowe durung sopo sopo

Aku wis jogo ati
Kowe dolanan neng buri
Kabeh sing tak perjuangke sio sio
Kowe milih karo sing luwih mulyo

Mesakke atiku
Yen tak teruske ro kowe
Mending pisah aku wes ra betah
Wes kebacut getun
Kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

Ojo nangis
Sing uwes yo uwes
Seng ilang ben ilang
Cukup aku kelaran laran

Aku nyerah
Seng bubrah ben bubrah
Kowe bakal ngerti larane
Naliko di tinggal pass jeru jerune

Kudune ngati ati
Opo meneh yen bab ati
Kudu mlaku dewe dewe
Larane tak tanggung dewe

Mesakke atiku
Yen tak teruske ro kowe
Mending pisah aku wes ra betah
Wes kebacut getun
Kulo nderek langkung
Tresno wis rampung

Ojo nangis
Sing uwes yo uwes
Seng ilang ben ilang
Cukup aku kelaran laran

Aku nyerah
Seng bubrah ben bubrah
Kowe bakal ngerti larane
Naliko di tinggal pass jeru jerune

Kowe bakal ngerti larane
Naliko di tinggal pass jeru jerune

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar