HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Temanggung Saksine - Prapatan Koplo

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Temanggung Saksine yang dibawakan oleh Prapatan Koplo. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguTemanggung Saksine
PenyanyiPrapatan Koplo
SongwriterIrwan Adetya
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Temanggung Saksine by Prapatan Koplo:

Ning kene aku nemokke
Wong sing paling tak tresnani
Sing ono ning ati
Ojo nganti kowe nggolek ganti

Dalan iki sing tak lewati
Kelingan kabeh kenangan
Sing mbekas ning ati
Karo kowe ning Temanggung iki

Aku berharap
Kowe iso ngerteni
Izinkanku pergi
Tulung kowe njogo ati

Ning alun alun iki
Mbiyen kowe nate janji
Ngenteni tekanku bali
Ra bakal ngeliyo ati

Ning alun alun iki
Temanggung sing dadi saksi
Nalikane aku bali
Jebule ditinggal rabi

Dalan iki sing tak lewati
Kelingan kabeh kenangan
Sing mbekas ning ati
Karo kowe ning Temanggung iki

Aku berharap
Kowe iso ngerteni
Izinkanku pergi
Tulung kowe njogo ati

Ning alun alun iki
Mbiyen kowe nate janji
Ngenteni tekanku bali
Ra bakal ngeliyo ati

Ning alun alun iki
Temanggung sing dadi saksi
Nalikane aku bali
Jebule ditinggal rabi

Ning alun alun iki
Mbiyen kowe nate janji
Ngenteni tekanku bali
Ra bakal ngeliyo ati

Ning alun alun iki
Temanggung sing dadi saksi
Nalikane aku bali
Jebule ditinggal rabi

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.
Related Posts

Related Posts

Posting Komentar