HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Tak Titipno Kowe - James AP

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Tak Titipno Kowe yang dibawakan oleh James AP. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguTak Titipno Kowe
PenyanyiJames AP
SongwriterJames AP
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Tak Titipno Kowe by James AP:

Ibarate waktu bisa diputar
Aku emoh dadi sahabatmu
Sing mung dadi tempate tangis lan curhatmu
Ra pernah ono welas ning atimu

Aku yo pengen ngerasake koyo liyane
Duwe uwong sing nyemangati uripe
Nanging sawangen aku sing jogo awakmu
Jodohe uwong liyo sing tak jamu

Tak titipno koe sing tak welasi
Nok bocahe sing mok pilih lan sayangi
Rausah mikirno aku luruso dalanmu
Ben ta sawang ko kene karo dungakne awakmu

Aku yo pengen ngerasake koyo liyane
Duwe uwong sing nyemangati uripe
Nanging sawangen aku sing jogo awakmu
Jodohe uwong liyo sing tak jamu

Tak titipno koe sing tak welasi
Nok bocahe sing mok pilih lan sayangi
Rausah mikirno aku luruso dalanmu
Ben ta sawang ko kene karo dungakne awakmu

Tak titipno koe sing tak welasi
Nok bocahe sing mok pilih lan sayangi
Rausah mikirno aku luruso dalanmu
Ben ta sawang ko kene karo dungakne awakmu

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.
Related Posts

Related Posts

Posting Komentar