HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Lungo O - Safira Inema

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Lungo O yang dibawakan oleh Safira Inema. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguLungo O
PenyanyiSafira Inema
SongwriterYudanosel
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Lungo O by Safira Inema:

Aku wes lilo uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo

Opo iseh kelingan koe ro aku
Seng tau ngancani susah senangmu
Nanging opo kenyataan
Koe ngelarani ati iki
Kabeh janji manismu ora ono bukti

Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui
Tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku
Mergo kurangku

Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki
Neng tangane gusti

Lungo'O yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo

Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui
Tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku
Mergo kurangku

Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki
Neng tangane gusti

Lungo'O yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo

Lungo'O yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo

Yen lungamu mergo wong liyo
Yen lungamu mergo wong liyo

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.
Related Posts

Related Posts

Posting Komentar