HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Kowe Lan Kenangan - Safira Inema

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Kowe Lan Kenangan yang dibawakan oleh Safira Inema. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguKowe Lan Kenangan
PenyanyiSafira Inema
SongwriterDanang Danzt
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Kowe Lan Kenangan by Safira Inema:

Ngopo mbiyen kowe teko yen akhire arep lungo?
Ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
Pancen lantip pikiranmu pancen luwes omonganmu
Nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo nglarani aku

Ra biso lali mung tansah kelingan
Karo kowe sing tak tresno ninggalke kenangan
Kabeh dadi impenku koyo mbiyen bareng aku
Nyambung katresnan iki mungkin kowe wis ra sudi

Terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal nemuke dolanmu

Ngopo mbiyen kowe teko yen akhire arep lungo?
Ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
Pancen lantip pikiranmu pancen luwes omonganmu
Nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo nglarani aku

Mungkin wis dadi takdire Gusti
Biso nyawang kowe nanging tanpo biso nduweni
Kabeh dadi impenku koyo mbiyen bareng aku
Nyambung katresnan iki mungkin kowe wis ra sudi

Terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal nemuke dolanmu

Ngopo mbiyen kowe teko yen akhire arep lungo?
Ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
Pancen lantip pikiranmu pancen luwes omonganmu
Nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo nglarani aku

Ngopo mbiyen kowe teko yen akhire arep lungo?
Ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
Pancen lantip pikiranmu pancen luwes omonganmu
Nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo nglarani aku

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.
Related Posts

Related Posts

Posting Komentar