HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Kahanan - Eny Sagita

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Kahanan yang dibawakan oleh Eny Sagita. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguKahanan
PenyanyiEny Sagita
SongwriterKondho Srinanjoyo
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Kahanan by Eny Sagita:

Kahanan ku iki yen tak umpamakne
Koyo cahyaning bulan kang kalingan mego
Peteng koyo aneng luwang
Suwung sepi tan ono
Kang biso angluwari panandanging ati

Jerit tangis atiku
Netes luh ning pipiku
Roso nelongso sliramu megatne tresno
Ibarat kembang kang layu tanpo kumbang asmoro
Aku kang kebacut tresno kok tinggal lungo

Nglangut ing wanci wengi
Yen rino atiku nelongso
Putus talining janji
Kowe ninggal kembang tresno

Loro laraning ati
Nadyan loro aku nerimo
Sliramu cidro janji
Tego ninggal aku lungo

Tak lilakke lungamu
Nadyan abot jroning rasaku
Pepes woting atiku
Kesayat welat tresnamu

Nadyan adoh dunungmu
Ojo nganti nglalekke aku
Kenangan lan sliramu
Dadi memanik ing kalbu

Umpamane kowe bali
Nambani laraning ati dek semono
Tak enteni kowe bali
Bebarengan nyambung tresno dek semono

Tak enteni kowe bali
Bebarengan nyambung tresno dek semono

Jerit tangis atiku
Netes luh ning pipiku
Roso nelongso sliramu megatne tresno
Ibarat kembang kang layu tanpo kumbang asmoro
Aku kang kebacut tresno kok tinggal lungo

Nglangut ing wanci wengi
Yen rino atiku nelongso
Putus talining janji
Kowe ninggal kembang tresno

Loro laraning ati
Nadyan loro aku nerimo
Sliramu cidro janji
Tego ninggal aku lungo

Tak lilakke lungamu
Nadyan abot jroning rasaku
Pepes woting atiku
Kesayat welat tresnamu

Nadyan adoh dunungmu
Ojo nganti nglalekke aku
Kenangan lan sliramu
Dadi memanik ing kalbu

Umpamane kowe bali
Nambani laraning ati dek semono
Tak enteni kowe bali
Bebarengan nyambung tresno dek semono

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.
Related Posts

Related Posts

Posting Komentar