HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Berjuang Kanggo Kowe - Limin Druju

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Berjuang Kanggo Kowe yang dibawakan oleh Limin Druju. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguBerjuang Kanggo Kowe
PenyanyiLimin Druju
SongwriterLimin Druju
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Berjuang Kanggo Kowe by Limin Druju:

Seprene suene bebrayan karo kowe
Ra ono watese anggonku leh ngemong kowe

Ra kurang sabarku ngadepi tingkah lakumu
Sing terus manasi
Nguji kesetianing ati
Senajan ati iki terus mok larani
Tetep aku nang kene berjuang kanggo kowe

Kowe rasah krungu tangis iki
Kowe rasah ngroso loro iki
Kabeh bakal tak lakoni mung dinggo sliramu
Supoyo seneng atimu keturutan panyuwunmu

Kowe rasah ngerti panyuwunku
Ngimpi sing kependem ning atiku
Legawane atiku tak pasrahke dalan uripku
Dongaku marang gusti mugo diijabahi

Snajan nyesek ning ati kasunyatan lakuku
Ora tak gelani lehku sesanding karo sliramu

Kowe rasah krungu tangis iki
Kowe rasah ngroso loro iki
Kabeh bakal tak lakoni mung dinggo sliramu
Supoyo seneng atimu keturutan panyuwunmu

Kowe rasah ngerti panyuwunku
Ngimpi sing kependem ning atiku
Legawane atiku tak pasrahke dalan uripku
Dongaku marang gusti mugo diijabahi

Kowe rasah krungu tangis iki
Kowe rasah ngroso loro iki
Kabeh bakal tak lakoni mung dinggo sliramu
Supoyo seneng atimu keturutan panyuwunmu

Kowe rasah krungu tangis iki
Kowe rasah ngroso loro iki
Kowe rasah ngerti panyuwunku
Ngimpi sing kependem ning atiku
Legawane atiku tak pasrahke dalan uripku
Dongaku marang gusti mugo diijabahi

Mugo dongaku...
Diijabahi...

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.
Related Posts

Related Posts

Posting Komentar