HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Ora Ono Liyo - Hendra Kumbara

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Ora Ono Liyo yang dibawakan oleh Hendra Kumbara. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguOra Ono Liyo
PenyanyiHendra Kumbara
SongwriterHendra Kumbara
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Ora Ono Liyo by Hendra Kumbara:

Mongso rendeng wes ganti ketigo
Nganti mlebu weneh wulan poso
Nanging rosomu ning aku iseh podo

Saben mbengi ra lali dongaku
Mugo gusti ngluluhke atimu
Nanging rosomu ning aku tetep podo

Dalan nggronjal sing tak lewati
Kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi
Mergo balesan chatmu dek wingi
"Mas sing ngati-ati yen tekan ngomah ngabari"

Oro ono liyane
Sing iso ngganteni awakmu ning atiku
Ora ono sing liyo
Sing iso nggawe aku tresno
Nganti mati bakal tak gondheli

Saben mbengi ra lali dongaku
Mugo gusti ngluluhke atimu
Nanging rosomu ning aku tetep podo

Dalan nggronjal sing tak lewati
Kroso alus koyo dalan tol sing gek dadi
Mergo balesan chatmu dek wingi
"Mas sing ngati-ati yen tekan ngomah ngabari"

Oro ono liyane
Sing iso ngganteni awakmu ning atiku
Ora ono sing liyo
Sing iso nggawe aku tresno
Nganti mati bakal tak gondheli

Oooh huuu
Neng atiku
Ora ono sing liyo
Sing iso nggawe aku tresno
Nganti mati bakal tak gondheli

Nganti mati bakal tak gondheli

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.
Related Posts

Related Posts

Posting Komentar