HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Nyanthel - Prapatan Koplo

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Nyanthel yang dibawakan oleh Prapatan Koplo. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguNyanthel
PenyanyiPrapatan Koplo
SongwriterIrwan Adetya
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Nyanthel by Prapatan Koplo:

Aku lungguh ning sandingmu
Nyawang esem lan ngguyumu
Kowe nggoda aku ngajak mlayu mlayu
Jebul atimu ora kanggo aku

Sopo iso nahan roso
Tresno sing raiso lungo
Opo aku salah?
Opo ku ra ngalah?
Tak trimo mergo wes raiso polah

Sakmestine aku sadar diri
Manggon ning ati sing salah
Nggawe kahanane dadi bubrah
Tulung ojo pamer ning ngarepku
Pamerke kemesraanmu
Atiku nyanthel awakmu

Sopo iso nahan roso
Tresno sing raiso lungo
Opo aku salah?
Opo ku ra ngalah?
Tak trimo mergo wes raiso polah

Sakmestine aku sadar diri
Manggon ning ati sing salah
Nggawe kahanane dadi bubrah
Tulung ojo pamer ning ngarepku
Pamerke kemesraanmu
Atiku nyanthel awakmu

Sakmestine aku sadar diri
Manggon ning ati sing salah
Nggawe kahanane dadi bubrah
Tulung ojo pamer ning ngarepku
Pamerke kemesraanmu
Atiku nyanthel awakmu

Tulung ojo pamer ning ngarepku
Pamerke kemesraanmu
Atiku nyanthel awakmu

Tulung
Atiku nyanthel awakmu

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.
Related Posts

Related Posts

Posting Komentar