HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Percoyo Aku - Hendra Kumbara

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Percoyo Aku yang dibawakan oleh Hendra Kumbara. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguPercoyo Aku
PenyanyiHendra Kumbara
SongwriterHendra Kumbara
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Percoyo Aku by Hendra Kumbara:

Semerbak wangine kembang
Ora gampang ilang
Koyo parfum sewunan

Tresnaku ora gampang layu
Koyo kembang tebu
Sing kabur kanginan

Hawane yen karo kowe
Sitik-sitik kudu nyekel hape
Pengen kabeh-kabeh tak apdetke
Ben ndunyo nggatekke
Kowe wes ono sing nduwe

Percoyo aku
Rak ono sing liyo ning atiku
Tresnoku iki mung kanggo kowe
Seng ayu dewe

Cekel tanganku
Rak bakal tak tinggalke neng mburi
Yen aku dobolan jegurke neng blumbang

Tresnaku ora gampang layu
Koyo kembang tebu
Sing kabur kanginan

Hawane yen karo kowe
Sitik-sitik kudu nyekel hape
Pengen kabeh-kabeh tak apdetke
Ben ndunyo nggatekke
Kowe wes ono sing nduwe

Percoyo aku
Rak ono sing liyo ning atiku
Tresnoku iki mung kanggo kowe
Seng ayu dewe

Cekel tanganku
Rak bakal tak tinggalke neng mburi
Yen aku dobolan jegurke neng blumbang

Percoyo aku
Rak ono sing liyo ning atiku
Tresnoku iki mung kanggo kowe
Seng ayu dewe

Cekel tanganku
Rak bakal tak tinggalke neng mburi
Yen aku dobolan jegurke neng blumbang

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar