HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Benci Kusangka Sayang - Happy Asmara

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Benci Kusangka Sayang yang dibawakan oleh Happy Asmara. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguBenci Kusangka Sayang
PenyanyiHappy Asmara
SongwriterFaisal
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Benci Kusangka Sayang by Happy Asmara:

Teles tatune ati
Seng mbiyen tau mbok gawe
Awakmu ngetok maneh
Neng nduwur tatu sing mbiyen

Ra bakal dadi impianku
Sing peteng ra tak angen angen
Garinge banyu moto
Ngelingi katresnanmu
Saiki amung angenan

Aku sih panggah kelingan
Kenangan naliko mbiyen
Tresno sing wis kepatri
Tak simpen dadi kenangan

Ra popo tak lakoni loro
Ra popo aku nandang loro
Mugo o kowe ngerti
Aku ora setuju
Lungomu ninggalke aku
Gawe loro atiku

Bener jare pujonggo
Selasih tak songko mayang-mayang
Tak songkone godong selodo
Wong ra seneng tak kiro tresno
Nanging aku ora kroso
Mergo aku iki sopo

Kenang kenangen aku sayang
Ngangeno awakku neng njero angenmu
Sing ninggalke aku nganti tekan seprene
Adoh ngoyak impen seng durung mesti nyatane

Raino yen udan deres teko
Ra iso nambani lorone ati
Tak angen tresnomu nggedek'ke rosoku
Ra nyongko tresnomu mung angenan semu

Bener jare pujonggo
Selasih tak songko mayang-mayang
Tak songkone godong selodo
Wong ra seneng tak kiro tresno
Nanging aku ora kroso
Mergo aku iki sopo

Kenang kenangen aku sayang
Ngangeno awakku neng njero angenmu
Sing ninggalke aku nganti tekan seprene
Adoh ngoyak impen seng durung mesti nyatane

Raino yen udan deres teko
Ra iso nambani lorone ati
Tak angen tresnomu nggedek'ke rosoku
Ra nyongko tresnomu mung angenan semu

Kenang kenangen aku sayang
Ngangeno awakku neng njero angenmu
Sing ninggalke aku nganti tekan seprene
Adoh ngoyak impen seng durung mesti nyatane

Raino yen udan deres teko
Ra iso nambani lorone ati
Tak angen tresnomu nggedek'ke rosoku
Ra nyongko tresnomu mung angenan semu

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar