HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang - Pakle feat RPH, Happy Asmara, Ndarboy Genk and Pendhoza

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang yang dibawakan oleh Pakle feat RPH, Happy Asmara, Ndarboy Genk and Pendhoza. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguAku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang
PenyanyiPakle, RPH, Happy Asmara, Ndarboy Genk, Pendhoza
SongwriterYogi RPH
Kategori#LaguJawa

Lirik Lagu Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang by Pakle feat RPH, Happy Asmara, Ndarboy Genk and Pendhoza:

Ora sedelo kowe dadi konco
Barengan ngalor ngidul wis koyo sedulur
Kurangku opo leh ku dadi konco
Opo kurang sing grapyak kok suwe-suwe nglunjak

Kowe wis ngerti dekne tak incer awit suwe
Neng mburiku kowe malah nglimpekke
Sakjane aku rapopo yen gur masalah tresno
Nggo konco nyowo wae tak wenehke

Aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Aku sing ngopeni kowe sing nduweni
Bayangno remuke ati tak rasake
Aku sing berjuang kowe sing disayang

Aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Aku sing ngopeni kowe sing nduweni
Bayangno remuke ati tak rasake
Aku sing berjuang kowe sing disayang

Mergo konco perkarane aku trimo meneng wae
Ati remuk nanging aku isih milih kekancane
Sing tak tresno malah di limpe konco
Sing tak perjuangke mung dadi sio-sio

Yen susah kowe sambat karo sopo
Nanging leh mu mbales malah ra kiro-kiro
Tak loske timbang mumet pikire
Sekarep-karepe sak bahagiane

Kowe wis ngerti dekne tak incer awit suwe
Neng mburiku kowe malah nglimpekke
Sakjane aku rapopo yen gur masalah tresno
Nggo konco nyowo wae tak wenehke

Aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Aku sing ngopeni kowe sing nduweni
Bayangno remuke ati tak rasake
Aku sing berjuang kowe sing disayang

Aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Aku sing ngopeni kowe sing nduweni
Bayangno remuke ati tak rasake
Aku sing berjuang kowe sing disayang

Aku sing berjuang kowe sing disayang

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.

Related Posts

Posting Komentar