HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Tulisan Ati - Pendhoza

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Tulisan Ati yang dibawakan oleh Pendhoza. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguTulisan Ati
PenyanyiPendhoza
SongwriterPendhoza
Kategori#LaguDangdut

Lirik Lagu Tulisan Ati by Pendhoza:

Tak tulis ning ati nganggo eluh moto iki
Cerito aku ro kowe akeh lika likune
Sak bendinane mesti tak dongak dongakne
Ben supoyo awak dewe langgeng selawase

Rungokno sworone ati lewat laguku iki
Ojo nganti nglarani aku mesti ora mari mari

Matur nuwun wes gelem ngenteni
Ratau mblenjani eling sumpah lan janji
Percoyo wae aku bakal merjuangke kowe
Ojo sedih atimu separuh nyawaku sliramu

Tulisan ati iki nggambarke kabeh roso
Aku ro kowe sing nduweni cerito
Tulung dijogo saling percoyo

Aku ning kene mung eling sliramu
Urip raiso yen tanpo tresnamu
Kabeh mergo setyoku setyoku

Rungokno sworone ati lewat laguku iki
Ojo nganti nglarani aku mesti ora mari mari

Matur nuwun wes gelem ngenteni
Ratau mblenjani eling sumpah lan janji
Percoyo wae aku bakal merjuangke kowe
Ojo sedih atimu separuh nyawaku sliramu

Matur nuwun wes gelem ngenteni
Ratau mblenjani eling sumpah lan janji
Percoyo wae aku bakal merjuangke kowe
Ojo sedih atimu separuh nyawaku sliramu

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.
Related Posts

Related Posts

Posting Komentar