-->
HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Kembang Mawar - Happy Asmara

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Kembang Mawar yang dibawakan oleh Happy Asmara. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguKembang Mawar
PenyanyiHappy Asmara
SongwriterNdarboygenk
Kategori#LaguJawa
TerjemahanBahasa Indonesia

Lirik Lagu Kembang Mawar by Happy Asmara:

Udan udan sing tak enteni
Kanggo nutup eluhku sing milih
Dudu klambi anyar sing tak caos ke jenengan
Nanging kembang mawar sing tak tabur ning sarean

Ambyar atiku kerungu kabar
Nggregel ati iki durung sadar
Dudu kembang tebu sing tukul gampang kanginan
Nanging tapak tilasmu terkenang

Dudu sanak dudu kakang
Nanging yen ilang melu kelangan

Sugeng tindak panutanku
Karyamu tak kenang welingmu tak gugu
Matur sembah nuwun komandanku
Stasiun balapan dadi seksi bisu

Ora bakal ono sing iso nggantekke
Namung iso neruske perjuangane

Dudu sanak dudu kakang
Nanging yen ilang melu kelangan

Sugeng tindak panutanku
Karyamu tak kenang welingmu tak gugu
Matur sembah nuwun komandanku
Stasiun balapan dadi seksi bisu

Ora bakal ono sing iso nggantekke
Namung iso neruske perjuangane
Ora bakal ono sing iso nggantekke
Namung iso neruske perjuangane

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.
Related Posts

Related Posts

Posting Komentar