HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Demi Kowe - Pendhoza

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Demi Kowe yang dibawakan oleh Pendhoza. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguDemi Kowe
PenyanyiPendhoza
SongwriterSandios
Kategori#LaguDangdut

Lirik Lagu Demi Kowe by Pendhoza:

Dik aku bali arep nepati janji
Tak jaluk kowe ra ngapusi
Lungaku wingi amung golek rejeki
Tak buktek ke kowe ojo mbedo ati

Wes seprene suwene aku lungo ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Demi kowe ben supoyo tetep mulyo
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo koe tekan matiku

Aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
Aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
Mikir masa depan karo golek modal
Dinggo sesuk rabi duduk dipelaminan

Mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
Bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
Aku ning sandingmu ngancani uripmu
Mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

Wes seprene suwene aku lungo ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Demi kowe ben supoyo tetep mulyo
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo koe takan matiku

Mergo tresno aku biso adoh paran jaga rasa
Godaan teka nanging aku ora ngiwa
Saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
Ono kowe aku wani ngadepi urip iki

Matur suwun wis gelem nompo aku
Sampun percaya karo janji janjiku
Bakal tak jaga tekaning patiku
Kanggoku awakmu kui harga diriku

Wes seprene suwene aku lungo ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Demi kowe ben supoyo tetep mulyo
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo koe tekan matiku

Aku lilo adoh omah adoh wong tuwo
Demi kowe ben supoyo tetep mulyo
Tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
Setiaku karo koe tekan matiku

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.
Related Posts

Related Posts

Posting Komentar