HRMlblCMFqqInfU78c3NMJxDetM02ycHTU9BqBl9

Lirik Lagu Dinggo Bukti - Happy Asmara

Selamat membaca serta menyanyikan lirik lagu Dinggo Bukti yang dibawakan oleh Happy Asmara. Dukung terus penyanyi idolamu untuk terus berkarya dengan cara tidak mendownload ataupun mengunduh lagu yang mereka miliki secara ilegal. Sebagai gantinya kamu dapat mendengarkan lagu mereka melalui layanan-layanan streaming online seperti Youtube, Spotify dan Joox.

Informasi Lirik Lagu:

KeteranganData
Judul laguDinggo Bukti
PenyanyiHappy Asmara
SongwriterTony Kurniawan (OMwawes)
Kategori#LaguDangdut
TerjemahanBahasa Indonesia

Lirik Lagu Dinggo Bukti by Happy Asmara:

Umpomo kowe ngerti
Roso atiku iki
Senadyan urip sesandingan
Nanging ati ora krasan

Wes tak cobo tak lakoni
Wes tak cobo tak ngerteni
Nanging ati ora iso kuat
Nyonggo loro mergo omonganmu
Sing nglarani ati

Kowe ora tau ngrumangsani
Sing tak lakoni yo mung dinggo dinggo bukti
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
Sewu siji masalahe

Kowe ora tau iso ngumumi
Bakal tak dongake tekan kapan wae mugo gusti
Isih sayang kowe gelem ngandani kowe
Mugo nyaman karo liyane

Urip iki mung sepisan
Ojo nganti ngrusak sae seduluran
Senadyan wis ra sesandingan

Ati iki tetep sayang
Nanging tresno ra kudu duweni
Yen kui dalane ... kudu tak lakoni

Kowe ora tau ngrumangsani
Sing tak lakoni yo mung dinggo dinggo bukti
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
Sewu siji masalahe

Kowe ora tau iso ngumumi
Bakal tak dongake tekan kapan wae mugo gusti
Isih sayang kowe gelem ngandani kowe
Mugo nyaman karo liyane

Kowe ora tau ngrumangsani
Sing tak lakoni yo mung dinggo dinggo bukti
Aku nrimo kowe opo wae kahanane
Sewu siji masalahe

Kowe ora tau iso ngumumi
Bakal tak dongake tekan kapan wae mugo gusti
Isih sayang kowe gelem ngandani kowe
Mugo nyaman karo liyane

Note:

Hi! Our goal is just to provide information and archive as much as possible Song Lyrics and make it easier for those of you who want to learn and play music. However, if you do not agree with this or you may have copyright issues, please read our DMCA Policy.
Related Posts

Related Posts

Posting Komentar